Nyttige linker

Hjem » Nyttige linker

Noen nyttige linker

Hesten er et steppedyr som lever på store åpne områder. Den går ca 3 mil og spiser ca 20 timer i døgnet.

Naturlig levestandard

Mattilsynet
Helsemessig trygg mat/drikkevann. God helse hos planter/fisk/landdyr. God velferd/respekt for dyr. Ivareta helse, kvalitet, miljø og forbrukere i matproduksjon.

Handnesgarden
Handnesgården i Norge. Barfot hester, økologisk landbruk, gamle raser, Barefoot seminarer etc. norsk språk.

Ridning og trening

Academialiberti
Academia Liberti er en skole i Tyskland som har studier i ulike områder som støtter det menneskelige og hesten. Det er et sted hvor du studerer om deg selv og om hester fra et helt annet perspektiv enn det vanligvis undervises i, i den tradisjonelle hesteverdenen.

Classicalriding
The Classical Riding Club ble grunnlagt av Sylvia Loch. Dressur i total harmoni med hesten din. Utmerkede artikler hvor du finner hjelp osv.

Hauteecole
Alexander Nevzorov. Hestetrening uten kraft. Spørsmål mange i praksis har sett på som «normalt» i hestens verden i dag.

Healthyhorse
En meget god hestetrener som kommer til Norge med jevne mellomrom og holder kurs i alt som har med hest å gjøre. Hans styrke er bl.a. hans evne til å gi menneskene trygghet og selvtillit nok til å klare og gjennomføre treningen etter at han har reist igjen!

Barfot

Barfothest og naturlig hestehold
Barfot hest og naturlig hestehold er en samlende og nasjonal medlemsorganisasjon for å fremme god hestevelferd innen barfot hovtrim og naturlig hestehold. Fagfeltet omfatter barfot hovtrim, løsdrift og oppstalling, fôring, beitedrift, øvrig stell, flokkliv og hestevelferd. Foreningen er åpent for alle med slik interesse. Har du barfothest eller på noen måte føler du støtter et naturlig hestehold, så meld deg inn!! Foreningen jobber med opplysningsarbeid overfor myndighetene, og da er det fint å kunne vise at det er mange som interesserer seg for naturlig hestehold også i Norge.

Heal The Hoof
Fischer Equine Halthet Foundation. Informasjon, case-studier osv. God artikkel om hvordan du finner en barfot trener – og hvilke røde flagg du skal se opp for når du har funnet et.

Nordiska Hovvardsforbundet
Dette er stedet for det skandinaviske SHP-samfunnet. Massevis av informasjon om hovens omsorg, naturlig levende, historier etc. Her kan du også finne informasjon om basic og trimmingsseminarer i Skandinavia. Svensk språk.

The Horses Hoof
Barfotnyheter fra hele verden, nyttig informasjon, butikk med bøker, boots, trimmeutstyr osv.
Publiserer det verdensomspennende barfotmagasinet «The Horses Hoof».

Barehoof
Dan Guerrera – holder en utdannelse innen barfottrimming i Norge.

Strasser Hoofcare World wide
Dr. med. vet. Hiltrud Strasser – Hun har som veterinær de siste 40 årene, forsket på naturlig hestehold og forskjellige konsekvenser av å ha hesten barfot. Hun har også skrevet flere bøker, inkludert den nok mest utfyllende boken på markedet i dag, om hvordan man rehabiliterer de fleste hovrelaterte sykdommer på hest.

Naked Hoof
Australian barefoot område med en hel rekke gode artikler om alle aspekter av barfot hov-og hest omsorg.