Smådyrhotell

Hjem » Kennel og dyrepensjonat » Smådyrhotell

Smådyrhotell i Vestby

Smådyrhotell for fugler, marsvin og kaniner

Lang erfaring med smådyr

Her på vårt smådyrhotell i Vestby, sør for Ski i Akershus, legger vi vekt på dyrenes individuelle behov slik at oppholdet hos oss skal bli best mulig. De ansatte på vårt smådyrhotell har lang erfaring med smådyr.

Vi tilbyr vanlig pelletsstrø til marsvin, høy til smågnagere og kanin, samt frisk frukt/grønnsaker dersom ønskelig. Dyrene kommer i sine egne bur som de skal bo i under oppholdet. Dyrene får daglig tilsyn og vi garanterer at burene til enhver tid holdes rene under oppholdet. Smådyrhotellet tar maks 20 bur om gangen.

Vi tar ikke imot kaniner i bur inne lenger. De fleste kaniner i dag er vant med stor tumleplass og derfor har vi 3 uteplasser hvor de kan løpe fritt, men disse plassen blir raskt booket så ønsker man disse må man være tidlig ute med bestillingen. Uteplassene har gressunderlag så derfor er det viktig at kaninen er tilvendt gress når den ankommer. Vi har utebur de kan søke ly i så du trenger kun ta med en reisekasse og eventuelt litt høy og kraftfor.

På vårt smådyrhotell setter vi din venn i fokus, og bestreber oss på å skape et trivelig opphold.

Hva skal tas med til smådyr på vårt smådyrhotell?

  • Bur
  • Ta med eget kraftfôr og høy for å unngå å skape for mange miljøforandringer for en kortere periode.
  • NB! Ettersom det er mange forskjellige fugler som skal ha forskjellige typer mat ber vi om at egen mat medbringes fugler. Fugler slippes ikke ut av buret under oppholdet.

Priser og praktisk info

Se alle våre priser og få praktisk info om innlevering, utlevering og tidspunkter.