Bøker til salgs

Hjem » Hestehold » Bøker til salgs

Flotte bøker om hest

Bestillinger gjøres i skjemaet nederst på siden.

Metall i munnen

Forfatterne av boken Dr. Med. Vet Hiltrud Strasser og Dr. Robert Cook har samarbeidet om denne boken. Dr. Cook har vært veterinær i over 50 år, og skrevet 80 vitenskapelige publikasjoner, to avhandlinger, to bøker og en video, samt mange artikler i hestemagasiner. I 1991 mottok han Tierklinik-Hochmoor Prisen for «fremragende forskning på sykdommer i hestens øre, nese og svelg.» Boken beskriver de fysiologiske og mentale konsekvenser det har for hestekroppen og psyken når hesten får noe i munnene som ikke skal spises. Adferd kan lett misforståes når det blir en konsekvens av indre fysiologiske prosesser som vi ikke er klar over at foregår. Dette er nyttig informasjon for alle som holder på med hest, og vil bidra til at hesteeieren bedre forstår hestens adferd både under og etter trening med bitt.

Boken koster kr 299,– + frakt

Trenger hesten sko?

Forfatteren Dr. Med. Vet. Hiltrud Strasser er veterinær med spesialisering innen hovrelaterte sykdommer. Boken gir et historisk innblikk i forskning som er blitt gjort på hoven og drøfter den faktiske kunnskapen som er dokumentert, opp mot dagens praksis. Man vet i dag at jernsko på hest ikke er en ideell løsning og boken setter lys på skadevirkningene som oppstår ved bruk av sko. Boken er skrevet for veterinærer og vanlige hestefolk som ønsker mer kunnskap om hvilke av dagens mest vanlige sykdommer på hest som er forbundet med bruk av hestesko.

Boken koster kr 399,– + frakt

Forfangenhet – utseende, årsak og behandling

Forfatteren Dr. Med. Vet. Hiltrud Strasser er veterinær med spesialisering innen hovrelaterte sykdommer. Boken gir en inngående beskrivelse av hva forfangenhet er, hvordan man kan forutse at det vil oppstå, og hvilken behandling som fører til fullstendig rehabilitering. Boken gir også veiledning i hvordan man skal forebygge/unngå at forfangenhet oppstår. Boken er skrevet for veterinærer og vanlige hestefolk som ønsker mer kunnskap om denne alvorlige sykdommen som i dag veldig ofte ender med et tragisk utfall eller en kronisk sykdomstilstand.

Boken koster kr 399,– + frakt

Dr. Med Vet. Strasser har også gitt ut følgende bøker

Et sunt og naturlig hesteliv

Boken omhandler hvilke forhold som bør ligge til rette for at hesten får et mest mulig naturlig tilpasset liv. Samt en innføring av hvilken rolle hoven spiller og hvordan den påvirkes av omgivelsene. Finnes i dag på norsk.

Navicular no more!

En bok som tar for seg årsak og behandling av hovsenebensbetennelse. Finnes kun på tysk og engelsk.

The Hoofcare Spesialist Handbook: Hoof Orthopedics and Holistic Lameness Rehabilitation

Boken er på 800 sider og tar for seg alle faktorer som påvirker hoven og rehabiliteringen av denne. Finnes kun på tysk og engelsk.

Bestillingsskjema