Da er vi i gang med sylting av egne rødbeter, agurker og gresskar. Vi har også lagt lammelår til salting så det blir fenalår til nyttår ☺
Sylting
10.09.2014 | Nyheter | 0 kommentarer
10.09.2014 | Nyheter | 0 kommentarer
Da er vi i gang med sylting av egne rødbeter, agurker og gresskar. Vi har også lagt lammelår til salting så det blir fenalår til nyttår ☺
Hverdager: 08:00–09:30 og 16:30–18:00
Lørdag: 08:00–09:30
Søndag: 16:30–18:00
Dager du ikke kan sjekke inn eller ut:
1. påskedag
1. mai
17. mai
Juleaften
1. juledag
Nyttårsaften
1. nyttårsdag
For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale. Ved bestilling av plass går du til vår bookingside Vi gleder oss til å hjelpe deg!
Hverdager: 08:00–09:30 og 16:30–18:00
Lørdag: 08:00–09:30
Søndag: 16:30–18:00
Dager du ikke kan sjekke inn eller ut:
1. påskedag
1. mai
17. mai
Juleaften
1. juledag
Nyttårsaften
1. nyttårsdag